Tilausehdot

Tilausehdot
- Nopeat toimitukset!
- Arkisin ennen klo 11.00 vastaanotetut tilaukset lähetetään samana päivänä!
- Ei laskutuslisää!

  
Henkilötiedot & GDPR
Presenteriet AB on vastuussa siitä, kuinka käsittelemme ostotapahtuman yhteydessä antamiasi henkilötietojasi hallinoidaksemme ostoasi sekä mahdollisia palautuksia ja reklamaatioita.

  
Presenteriet AB tallentaa seuraavat tiedot:

Etunimi, sukunimi, osoite, matkapuhelinnumero, sähköposti, ip-osoite ja tilaushistoria. Ostaessasi laskulla tai osamaksulla tallennetaan myös henkilötunnuksesi.
  
Presenteriet AB tallentaa nämä tiedot oston yhteydessä 7 vuodeksi noudattaakseen reklamaatiooikeutta ja Ruotsin veroviranomaisen vaatimusta kirjanpitoaineiston seitsemän vuoden tallennusajasta.
  
Näitä tietoja ei luovuteta kolmennelle osapuolelle muissa kuin alla nimetyissä tapauksissa:
  
- Ostaessasi Klarna lasku- tai osamaksuvaihtoehtoa käyttäen antamasi tiedot jaetaan heidän kanssaan.
- Certitrade- & Euroline-korttimaksun yhteydessä antamasi tiedot jaetaan heidän kanssaan.
- Voidaksemme lähettää tilaukset Unifaun käyttää DHL:aa & Postnordia, joiden kanssa tiedot jaetaan.
  
-Uutiskirje
Mikäli olet tilannut sivuston Getateddy.fi uutiskirjeen, jaetaan etunimi, sukunimi sekä sähköpostiosoite Get a newsletter AB:n kanssa uutiskirjeen lähetystä varten. Voit milloin tahansa päättää uutiskirjeen tilauksen klikkaamalla uutiskirjeessä olevaa linkkiä.

-Oikeus tulla poistetuksi ja saada tieto tallennetusta tiedosta
Sinulla on milloin tahansa oikeus tulla poistetuksi järjestelmästämme.
Sinulla on oikeus saada ote kaikesta tiedosta, jota meillä on sinusta.
  
Kun teet tilauksen Presenteriet AB:lle, annat henkilötietosi. Rekisteröintisi ja tilauksesi yhteydessä hyväksyt, että Presenteriet AB tallentaa ja käyttää tietojasi liiketoiminnassamme täyttääksemme velvollisuutemme sinua kohtaan. Mahdollisissa kysymyksissä henkilötietojen käsittelyyn liittyen voit ottaa yhteyttä englanniksi osoitteeseen service@getateddy.fi
  
- Yleistä
Getateddy.fi-sivustoa käyttää Presenteriet AB.
Voidaksesi ostaa sivustolta Getateddy.fi sinun tulee olla yli 18-vuotias. Jättämällä tilauksen annat suostumuksesi siihen, että nimesi ja henkilötietosi tallennetaan asiakastietokantaamme. Emme koskaan välitä henkilötietojasi eteenpäin. Kaikista tilauksista tallennetaan lokitietona niiden IP-numero ja ajankohta.
Varaamme oikeuden loppuunmyyntiin.

HInnat
Hinnat on ilmoitettu euroina (EUR) ja ne sisältävät 25 % arvonlisäveroa eivätkä ne sisällä toimituskuluja. Varaamme oikeuden mahdollisiin teknisiin virheisiin, esimerkiksi hintatietojen osalta, joita voi ilmetä kaupassamme.
  
Tietoja tuotteistamme:
  
- Turvallisuus

Kaikki pehmoeläimet/tuotteet kaupassamme ovat CE-merkittyjä sekä testattu EU:n pehmeitä leikkikaluja koskevan direktiivin, EN71, mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että ne eivät sisällä laittomia tai myrkyllisiä kemikaaleja, että yksityiskohdat, kuten silmät ja kuono, ovat tiukasti kiinnitettyjä ja että tuotteet ovat luonnolliselta koostumukseltaan paloturvallisia (toisin sanoen tuotteita ei ole käsitelty myrkyllisellä paloturva-aineella).

Osa tuotteistamme sisältää irrallisia yksityiskohtia tai pieniä osia, minkä vuoksi tuotteen käytölle on asetettu ikäraja. Tämä suositeltu ikäraja löytyy annetusta tuotekuvauksesta. Jos mitään ikärajaa ei ole mainittu, tuotetta voidaan käyttää 0 ikävuodesta alkaen.

- Materiaalit
Yleensä tuotekuvauksesta ilmenee, mitä materiaaleja pehmolelu sisältää sekä onko materiaali kierrätettyä vai uutta. Suurin osa pehmoleluistamme on valmistettu ja täytetty polyesterikuidulla, joka on nykyisin yleisin pehmolelujen valmistusmateriaali. Poikkeuksena ovat ekologiset nallemme, jotka voi olla valmistettu esimerkiksi luomupuuvillasta. Huomioithan, että osassa ekologiseksi luokitelluista pehmoleluista on luomupuuvillaa oleva päällinen, mutta ne on täytetty esimerkiksi polyesteritäytteellä. Mikäli etsit kokonaan ekologista nallea, lue tuotekuvaus huolellisesti saadaksesi tietää, mitä materiaaleja pehmolelu sisältää.

Pitkäturkkisista pehmoeläimistä ja nalleista voi irrota karvoja. Tiettyä karvan irtoamista voidaan ehkäistä pesulla (tuotteen pesuohjeiden mukaan) tai harjaamalla mahdollinen valmistuksesta jäänyt irtokarva pois. Turkki ei sisällä mitään myrkyllistä materiaalia ja sen irtoaminen ei aiheuta vahinkoa, mutta karvojen irtoaminen voidaan kokea epämiellyttävänä tai ärsyttävänä. Lyhytturkkisista pehmoeläimistä ei irtoa karvoja.

- Koot
Tuotteidemme koot löytyvät jokaisesta tuotekuvauksesta. Mitat ilmoitetaan normaalisti senttimetreinä, ellei muuta ole ilmoitettu.

Tuotteistamme annetut mitat ovat mittoja, jotka tuotteen valmistaja/toimittaja on ilmoittanut.

Eri valmistajat mittaavat tuotteensa eri tavoin. Esimerkiksi Bukowskin nallet mitataan makaavina päästä jalkoihin, Me To Youn nallet mitataan täysimittaisina, vaikka ne istuisivat ja Wild Republicin sekä Douglas Toysin nallet mitataan yleensä kuonosta jalkaan tai hännänpäähän.

Mikäli haluat tietää, kuinka juuri sinua kiinnostava tuote on mitattu, saat sen selville ottamalla yhteyttä meihin. Autamme mielellämme myös ottamalla lisämittoja tuotteista.

Päivitämme jatkuvasti tuotteidemme tuotetietoja, mutta mikäli sinulla on kysyttävää, johon et löydä vastausta sivuiltamme, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteeseen service@getateddy.fi.

  
Maksuvaihtoehdot

- Korttimaksu
Veloitus: 0 €
  
Getateddy.fi (Presenteriet AB) käyttää SSL-sertifioitua maksuratkaisua Certitrade/Eurolines-palveluissa, joka on taatusti hyvin turvallinen ja helppo käyttää. Maksu tapahtuu Visa- ja Mastercard-korteilla.
  
Lähetys ja toimitus
  
- Toimitus
Arkisin ennen klo 11.00 tulleet tilaukset lähetetään varastostamme samana päivänä.
  
Arkisin klo 11.00 jälkeen tai pyhäpäivinä tulleet tilaukset lähetetään seuraavana arkipäivänä.

- Toimitustapa
Postin noutopisteeseen: 2-5 arkipäivää.*

Tilaus lähetetään Postin kautta ja paketti toimitetaan noutopisteeseen, joka on lähimpänä toimitusosoitetta. Paketti noudetaan tekstiviesti-ilmoitusta näyttämällä.

Schenker: 2-5 arkipäivää.*

Tilaus lähetetään Schenkerin kautta ja paketti toimitetaan noutopisteeseen, joka on lähimpänä toimitusosoitetta. Paketti noudetaan tekstiviesti-ilmoitusta näyttämällä.

- Toimitus pohjoisempaan Suomeen ja Ahvenanmaalle voi viedä 1 ylimääräisen päivän.

Huomioithan, että toimitusaika voi olla joitakin päiviä pitempi Postin/Schenker:n ruuhkahuippujen aikana, esimerkiksi juhlapyhinä, kuten jouluna ja ystävänpäivänä.

Emme vastaa taloudellisesti mahdollisista myöhästymisistä, jotka johtuvat Schenker:stä/Postista.

- Toimituskulut
4,99 euroa (Schenker noutopisteeseen)
7,99 euroa (Postin noutopisteeseen)
  
-Reklamaatiot

Mikäli tuotteesi on viallinen, pyydämme sinua ottamaan kuvan pakkauksesta sekä viallisesta tuotteesta ja lähettämään kuvat, nimesi ja tilausnumerosi osoitteeseen service@getateddy.fi voidaksemme auttaa sinua.

- Peruutusoikeus (vaihto tai palautus)
Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus ostoksellesi. Peruutusoikeus antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa tuote tai peruuttaa kauppa.

Peruutusoikeus ei koske elintarvikkeita, käärittyjä lahjapakkauksia tai henkilökohtaisia tervehdyskortteja.

Peruuttaessasi tilauksen sinulle lähetetään palautusrahtikirja. Vastaanotettuamme palautuksen, maksetaan tilaussumma takaisin, pois lukien palautuskulut (7,90 euroa tai 19,90 euroa lähetystavasta riippuen).

Halutessasi palautusrahtikirjan kirjeitse, veloitamme siitä 4,90 euroa.

Vaihdettaessa toiseen tuotteeseen lähetämme sinulle palautusrahtikirjan tilatun tuotteen/tuotteiden takaisinlähetystä varten.

Vastaanotettuamme palautuksesi lähetämme sinulle arvokoodin, johon on ladattu palautetun tuotteen/tuotteiden summa (tai vaihtoehtoisesti koko tilaussumma, mikäli koko tilaus palautetaan). Vaihtotilanteessa me vastaamme palautuskuluista.

Halutessasi käyttää peruutusoikeuttasi, lähetä meille sähköpostia, joka sisältää nimesi, tilausnumeron sekä tiedon mahdollisesta tuotteen vaihdosta osoitteeseen service@getateddy.fi.

- Palautuskulut
Peruutus:
7,99 euroa (Schenker)
9,99 euroa (Postin noutopisteestä)

- Peruuttaminen
Mikäli haluat peruuttaa tehdyn tilauksen, tulee sen tapahtua mahdollisimman nopeasti ottamalla meihin yhteyttä osoitteeseen service@getateddy.fi.
Jos tilauksesi on jo pakattu tai lähetetty, tilausta ei valitettavasti voi enää peruuttaa.

- Virheelliset osoitetiedot tai noutamaton paketti
- Virheellinen osoite
Emme korvaa tuotteita, joita Posti/DHL ei voida toimittaa annettujen virheellisten osoitetietojen vuoksi.
Sama koskee myös matkapuhelinnumeroa, jota käytetään ilmoitusten vastaanottamiseen ja joka on virheellinen eikä ilmoitusta voida sen vuoksi lähettää. Olet itse velvollinen tarkastamaan, että tilauksen yhteydessä antamasi osoitetiedot ovat oikein.

- Osoitteenmuutos
Mikäli tilaustasi ei ole vielä lähetetty, voit ottaa yhteyttä osoitteeseen service@getateddy.fi ilmoittaaksesi osoitteenmuutoksesta.
Osoitteenmuutos tuotteiden osalta, jotka on jo lähetetty, maksaa 15 euroa.

- Noutamaton paketti
Tilaus, jota ei noudeta noutopisteestä 14 päivän kuluessa, palautuu meille. Kun olemme vastaanottaneet palautuksen, maksamme takaisin tilaussumman pois lukien palautuskulut:
9,99 euroa (Postin noutopiste)
7,99 euroa (Schenker)

-Muuta
Mikäli sinulla on kysyttävää ehdoistamme tai tuotteistamme, voit ottaa meihin yhteyttä osoitteesseen service@getateddy.fi. Ethän epäröi ottaa yhteyttä!