1 Vaihtoehdot
 Ziggy Baby Haliviltti - Bukowski Design

Ziggy Baby Haliviltti - Bukowski Design (Kerma)

Söpö Ziggy Baby Haliviltti on viihtyisä pieni nallekarhu ja siihen liittyvä kodikas viltti. Ziggyllä on kanin korvilla varustettu huppu, jonka kanssa pienimpien lasten mielestä on hauskaa kuoria. Ziggyllä on ommeltu silmät ja ommeltu nenä.

Ziggisista on tullut yksi Bukowskin suosituimmista lemmikkieläinten kappaleista, jotka soveltuvat nuorimmille lapsille. Ziggisia on saatavana eri malleina. Kaikille sama on, että heillä on huppu, joka voidaan irrottaa ja päänsä.

Koko: 30cm
Väri: kerma tai beige

17.50 EUR
Varastossa (7 kpl)   Toimitus aika: 2-5 päivää
8916

Kaikki Bukowski Design AB:n tuotteet on valmistettu ainoastaan uusista, korkeinta laatua olevista materiaaleista. Kaikki tuotteet ovat CE-merkittyjä testimenetelmän EN 71-1/2 mukaisesti. Materiaalit ovat synteettisiä (yleisesti sellaisia, joita käytetään tämäntyyppisissä tuotteissa) minimoidakseen bakteerien ja sienten kehittymisen nallen kastuessa sekä helpottaakseen nallen pesemistä ja minimoidakseen allergiariskiä. Kaikki tuotteet ovat paloturvallisia sekä käsinpestävissä 30 asteessa. Kaikki silmät ovat tiukasti kiinnitettyjä ja lukittuja, tarkoittaen sitä, että ne on kiinnitetty turkkiin popniitin tapaan.

Vinkki tästä tuotteesta

0
0

Arvostelut

Tällä tuotteella ei ole arvosteluja

Kirjoita arvostelu tuotteesta

Greidi: